Travel Expert
Call-Centar
5 godina sa vama
Brza Pretraga Hotela

Travel Expert - Stručnjak za putovanja

Dragi naši putnici,

Turistička agencija Travel Expert, osnovana 2009. Godine, je par sezona unazad prepoznatljiva po vrhunskoj ponudi hotela, pristupačnim cenama, kvalitetnom servisu i sigurnim putovanjima. Cilj nam je da budemo vaša ekonomična i sigurna opcija u nastupajućoj letnjoj sezoni i uvereni smo da ćete preko naše agencije pronaći najbolji aranžman u skladu sa vašim mogućnostima i željama.

Prateći sve zahtevnije tržište trudimo se da pružimo vrhunsku uslugu i naše klijente zadovoljimo stalnim širenjem ponude. Pored najatraktivnijih luksuznih letovališta u Turskoj našu ponudu smo obogatili i novim destinacijama, pa svoj odmor možete provesti i u Grčkoj, zemlji koja spaja tradiciju i modernu sadašnjicu, kao i na Severnom Kipru, jedinstvenom i magičnom ostrvu. Vršimo prodaju avio karata svih vodećih avio kompanija kao što su: Lufthansa, Turkish Airlines, British Airways, ČSA, Delta Airlines, Air Serbia, Air France itd. Takođe obezbeđujemo karte i low cost kompanija kao što su: Wizz Air, Fly Dubai, Air One itd. Sajt www.travelexpert.rs je moderan, funkcionalan i razlikuje se od drugih sajtova. Za samo nekoliko sekundi, ukucavajući bitne parametre, možete dobiti idealnu kombinaciju za vaše putovanje.

U predstojećoj sezoni možete iskoristiti prednost plaćanja u ratama čekovima, čak i prilikom ranih rezervacija. Aranžman koji izaberete kao i uvek možete platiti na 6 jednakih rata sa kreditnim karticama Banca Intesa.

Našu agenciju odlikuje jedinstven tim kreativnih mladih ljudi. Ambicioznost, profesionalnost, ljubaznost, timski rad gde su predlozi i sugestije dobrodošli, čine radno okruženje Travel Expert-a kao i postizanje odličnih rezultata u radu i privrženost kompaniji. Tokom trajanja vašeg putovanja naši vodiči i ino-partneri potrudiće se da vam omoguće prijatan boravak i izađu u susret vašim pojedinačnim zahtevima.

Agencija Travel Expert se nalazi u Carice Milice 13. Takođe možete otići i do jednog od naših ovlašćenih subagenata, čije kontakt informacije možete naći na našem web sajtu. Broj našeg CALL CENTRA je 011/328 21 58 i biće vam na usluzi radnim danima od 09h do 18h. Slobodno nas možete kontaktirati i putem mail adrese info@travelexpert.rs a mi ćemo vam pružiti odgovor u najkraćem mogućem roku.

Pozivamo vas da nas posetite i dobijete sve dodatne informacije o našoj ponudi. Danas, kada je vreme najvažnija stvar, našim klijentima nudimo mogućnost za što brže i efikasnije dobijanje informacija, pravljanje rezervacija i uplate željenog putovanja. Razumemo potrebe naših klijenata i zbog toga kreiramo ponudu isključivo prema njihovim željama. Zadovoljstvo klijenata je uspeh našeg poslovanja. Nadamo se da ćete nam pružiti priliku da i sa vama uspešno sarađujemo.

TRAVEL EXPERT, VAŠ STRUČNJAK ZA PUTOVANJA!

Strucnjak za putovanja


Topličin Venac

Carice Milice 13
Beograd / SRBIJA
+381 (11) 328 21 58
+381 (11) 328 21 58

 

info@travelexpert.rs
OTP 36/2014
676